Blue Planet CD in Norway

 

”Historia om den blå planeten”

– prisbelønnet barnebok endelig på norsk!

Leses av Heidi Gjermundsen Broch

På en blå planet langt ute i verdensrommet lever det kun barn. De kan selv bestemme når de vil leke og når de vil legge seg. En dag lander det en mystisk mann. Han kommer med en rekke uimotståelige tilbud til barna, som skal gjøre livene deres mye enklere og lykkeligere. Blant annet spikrer han fast solen så det alltid er lyst og lærer dem å fly ved å børste støvet av sommerfuglenes vinger. Og alt han krever til gjengjeld er en bitteliten del av ungdomsfølelsen i barnas hjerter.
”Historia om den blå planeten” av den islandske forfatteren Andri Snær Magnason har vunnet en rekke priser og boken er utgitt i mer enn tyve land. Nå kommer den for første gang på norsk. Denne stort anlagte og fantastiske fabelen har alt som skal til for å bli en av de barnebøkene du husker og har med deg resten av livet. 
Lanseres 15. juni 2008. ISBN nr: 9788292824115

Pris kr. 198,- / 3 CD’er / Oversatt til nynorsk av Ine Camilla Bjørnsten 

http://www.karviland.no/index.php?categoryid=1&p2_articleid=11

Se Morten Haugens anmeldelse av den svenske utgaven på  barnebokkritikk.no !

1 thought on “Blue Planet CD in Norway”

  1. Pingback: Andri Magnason » Blog Archive » Bokprogrammet - Andri Snær, Sjón and Auður Jónsdóttir

Leave a Comment